Kajakskoler

Kajakskoler 2020 – seniorer

Kajakskolerne er afviklede for i år. Hvis du ønsker at blive skrevet op til næste års kajakskole, så kontakt Lars Henningsen.  Du finder kontaktformular til Lars her.

Er du frigivet i en anden klub, men ønsker at ro i Holte Roklub, så kontakt vores kajakchef Lars B PSå kan I aftale, hvordan du kan blive frigivet til roning hos os.

Kajaktræning 2020

Ro-med ture for nuværende medlemmer.

På grund af coronasituationen er ro-med tilrettelagt lidt anderledes i år. Det foregår tirsdag fra kl. 18-20 og tilmelding via Memberlinks aktivitetskalender er nødvendig.

Der er ro-med torsdag kl. 19-21 resten af august. Tilmelding er ikke nødvendig. Du skal være klar med kajak og pagaj kl. 19, da vi ror ud præcist for at kunne nå hjem igen inden solnedgang.

Vi tilbyder desuden kajakmotion på torsdag kl 18 til 19. Det er en hurtig time for dem, der skal have sved på panden😅. Ogå her skal du tilmelde dig i memberlink - og afmlede, hvis du bliver forhindret.

Som medlem af roklubben kan du på facebook via ”Holte Roklub” følge andre medlemmers opslag og kommentarer, samt sende opslag til de andre medlemmer.

Som medlem på kajakskolen 2020 kan du på facebook via ”Holte Roklub Kajakskole” følge andre medlemmers opslag og kommentarer, samt sende opslag til de andre medlemmer.

Generelt foregår informationer og kommunikation m.m. i Holte Roklub via hjemmesiden på linket - https://holteroklub.memberlink.dk/

Nyttige links:

Er du optaget på kajakskoler, skal du downloade hhv teorimaterialer og Instruktionsskema, da vi benytter det i undervisningen.

Kajakskole 2018