Kajakskoler

Velkommen til kajakelever 2021

Vi glæder os til at tage hul på endnu en ny sæson og hilse på alle jer nye, der er tilmeldt årets kajakskole.

Før I starter, skal I læse vores introduktion igennem. Der står rigtig mange nyttige informationer om blandt andet

• Holte Roklub
  • Kajakskole 2021
  • Praktiske oplysninger om blandt andet påklædning
  • Undervisning – praktik på vandet
  • Oplysninger vedr. klubhus m.m.
  • Frigivelse efter 100 km
  • Muligheder efter frigivelse
  • Fotobilag

Du finder introduktionen her.

Under "Nyttige  Links" her på siden, finder du vores roregelement, teorimaterialer samt instruktionsskema. Alt sammen noget, der er fornuftigt at sætte sig ind i, før du starter.

På gensyn på bådebroen til maj.

Kajaktræning 2021

Ro-med ture for alle medlemmer.

På disse aftener kan alle medlemmer deltage.
Deltagelse gennemføres efter princippet ”først til mølle”.

Ro-med gennemføres på følgende ugedage:

• Maj 2021 - juli 2021
    • Mandag kl. 18.00 - 20.00
    • Torsdag kl. 19.00 - 21.00
  • August 2021
    • Mandag kl. 18.00 – 20.00

Ro-sammen ture for ikke frigivne medlemmer.

Deltagelse til Ro-sammen er for ikke frigivne medlemmer.
Hvis der er restriktioner mht. antallet så gælder princippet – ”først til mølle”.

Nye medlemmer kan deltage på Ro-sammen efter de har gennemført minimum en
Ro-med aften og de har fået en nøglebrik til klubben.

Deltagelse skal overholde de gældende krav iht. coronaen og alle skal ro i samlet flok indenfor normalt ro-farvand (Storekalv til Gabet og Vejlesø).

Ro-sammen arrangeres på følgende dage:

• lørdage kl. 14-17 (maj-august)
  • søndage kl. 14-17 (maj-august)

Roning ”to og to”

Efter undervisning og minimum en gang Ro-med kan alle nye kajakroer selv ro rundt i normalt ro-farvand (Storekalv til Gabet og Vejlesø), hvis bare man minimum er
2 deltagere og en af jer har fået en nøglebrik til klubben.

Her kan vi anbefale at benytte FB-siden – ”Holte Roklub -kajakskole 2021” til at aftale roture.

Generelt foregår informationer og kommunikation m.m. i Holte Roklub via hjemmesiden på linket -  https://holteroklub.memberlink.dk/

Kajakskoler 2021 – seniorer

Da vi har så mange tilmeldte til vores venteliste til kajakskole 2021 er vi desværre nødsaget til at lukke for yderligere tilmelding i år.

Vi skriver jer gerne på venteliste til kajakskole 2022.

Hvis du ønsker at blive skrevet op til næste års kajakskole (2022), så kontakt Lars Henningsen.  Du finder kontaktformular til Lars her.

Er du frigivet i en anden klub, eller har været meldt ud af Holte roklub, og ønsker at ro i Holte Roklub, så kontakt vores kajakchef Lars B PSå kan I aftale, hvordan du kan komme igang hos os.

Nyttige links:

Er du optaget på kajakskoler, skal du downloade hhv teorimaterialer og Instruktionsskema, da vi benytter det i undervisningen.

Kajakskole 2018