Kajakskoler

Kajakskoler 2021 – seniorer

Da vi har så mange tilmeldte til vores venteliste til kajakskole 2021 er vi desværre nødsaget til at lukke for yderligere tilmelding i år.

Vi skriver jer gerne på venteliste til kajakskole 2022.

Hvis du ønsker at blive skrevet op til næste års kajakskole (2022), så kontakt Lars Henningsen.  Du finder kontaktformular til Lars her.

Er du frigivet i en anden klub, men ønsker at ro i Holte Roklub, så kontakt vores kajakchef Lars B PSå kan I aftale, hvordan du kan blive frigivet til roning hos os.

Kajaktræning 2021

Ro-med ture for nye medlemmer.

På grund af coronasituationen har vi endnu ikke lagt os fast på, hvordan dette skal gennemføres i år.

Ro-sammen ture for nye og nuværende medlemmer.

Generelt foregår informationer og kommunikation m.m. i Holte Roklub via hjemmesiden på linket - https://holteroklub.memberlink.dk/

Nyttige links:

Er du optaget på kajakskoler, skal du downloade hhv teorimaterialer og Instruktionsskema, da vi benytter det i undervisningen.

Kajakskole 2018