6 seje 70+´ere på shelter tur til Frederiksværk

31. august 2020 20:39 , af Steen Kold-Christensen

19-20. august drog 6 gæve formiddagsroere på langtur til Frederiksværk og roere 1. dag på Roskilde Fjord til Hundested.

En perfekt ro dag med delvis sol, behagelig temperatur og let vind, medens der havde været voldsomt skybrud i Holte & Virum. Overnatning i shelter ved Auderød med den flotteste udsigt over Arresø. Grilning og masser af hygge omkring bålet og med en imponerende stjernehimmel. Det var svært at finde soveposen!

Så kan det ikke blive bedre. Og dog Kl. 6 havde Ulla lavet frisk morgenkaffe til os alle til den smukkeste solopgang over Arresø. Tænk at kunne ligge i sin sovepose og se en forunderlig solopgang og få serveret en frisklavet kop kaffe. Så klargøring af inriggerne og på vandet med kurs til Ramløse havn, hvor vi indtog morgenmaden. Videre ad Frederiksværk kanalen, men så kunne vejret ikke holde sig længere og det begyndte at regne. Så vi tog tilbage til Auderød og spiste frokost og afsluttede en enestående rotur og samvær.

Stor tak til Ulla for en vel planlagt tur og til alle deltagere for en helt igennem uforglemmelig 2 dages tur i shelter. Det er altså bare ret sejt. Turen skal helt sikkert gentages i 2021.

PS Vi vil vise et lille lysbilledshow til Formiddagsroerne Sensommerfrokost 23. september