Roskoler 2021 - Inrigger

Hvis du vil skrives op til en af skolerne, så kontakt klubben via dette link.

Der er ikke inrigger-roskoler i 2020.

For at deltage på roskolen skal du have en god balance, kunne forstå dansk og være i nogenlunde form. Du skal også kunne afsætte tid til at deltage i roskolen og de efterfølgende ro-aktiviteter.

Program for inriggerskoler

For weekend/aften-roskolerne starter undervisningen med en hel weekend og herefter en række aftener efter nærmere aftale på holdet samt ved deltagelse i fællesroning på onsdage og søndage.

Formiddags-roskolen starter med undervisning på fire hverdage og herefter deltagelse i fællesroningen mandage, onsdage og fredage.

OBS - du skal vide, at det i enkelte tilfælde sker, at vi af sikkerhedsmæssige hensyn må bede en elev om at stoppe. Det kan fx skyldes, hvis den pågældende har svært ved at holde balancen ved skift i båden, mangler bevægelighed eller ro-teknisk forståelse.

Scullerskole 2021

Hvis du vil skrives op til scullerskole 2021, så send besked til Andreas Borg.
Scullerskolen er delt i tre moduler, ergometer, gig (en bredere båd en sculler) og sculler.

I weekender er mødetid 10-13 (på vandet), 10-11 (ergometer) og på hverdage 18-20

Vi er min to instruktører med hver gang.

Kajakskoler – seniorer

Hvis du ønsker at blive skrevet op til næste års kajakskole, så kontakt Lars Henningsen.  Du finder kontaktformular til Lars her.

OBS: I Holte Roklub har vi udelukkende turkajakker - ikke havkajakker.

Hvis du er i tvivl hvad forskellen er, så se disse små film:

Den stabile havkajak: https://www.youtube.com/watch?v=BLBhk_ZXoo4

Den lidt hurtigere turkajak: https://www.youtube.com/watch?v=tMM4pG10fF4

Er du frigivet i en anden klub, men ønsker at ro i Holte Roklub, så kontakt vores kajakchef Lars B PSå kan I aftale, hvordan du kan blive frigivet til roning hos os.

Tilmelding til venteliste til kajakskoler i Holte Roklub

Trin 1

Læs mere om vores roskoler og kajakskoler nedenfor.

Indmeldelse i Holte Roklub og kajakskolen

Trin 2 - kun hvis du allerede står på venteliste til kajakskole

Hvis du ikke er skrevet op på venteliste, skal du følge link under Trin 1 se ovenfor.

Hvis du er sat på venteliste til kajakskole og har fået besked på, at der er åbent for indmeldelse skal du nu indmelde dig i klubben. Det gør du ved at følge dette link.

NB! Efter betaling vil du modtage en mail med dit brugernavn (medlemsnummer – dette kan efterfølgende ændres hvis du ønsker det).

Brugernavnet skal du benytte ved log ind sammen med dit selvvalgte kodeord
NB! Afvent bekræftelse fra klubbens kontingentkasserer, før du går videre til Trin 3 for valg af hold til kajakskole.